keskiviikko 22. syyskuuta 2021

Tapio Sippoin, Kehoälyn harjoittelun ja Terveysmeditaation kehittäjä

Tapio Sippoin

Tapio Sippoin on Kehoälyn harjoituksien kehittäjä ja auktoriteetti. Tapio on kehomieli (bodymind) taitojen Suomen merkittävin erityisasiantuntija, joka yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella tuntee aiheen läpikotaisin. Hän koordinoi ja toimii Kehoälyn ohjaajien, opettajien ja mestareiden koulutuksissa johtavana opettajana.  Tarkemman kuvauksen Tapio Sippoinin taustasta löydät täältä.

Kehoälyn harjoittelulla on saatu hienoja terveysvaikutuksia. Tapio tapaa todeta: "Toimivuus on totuuden mittari". Kehoälyn harjoitteluun liittyvän pedagogisen ajatuksen mukaan: "Ihmisen menneisyys harvoin määrää, mihin hänellä on tulevaisuudessa mahdollisuuksia, eli ihmisen niin halutessaan elämässä on aina jäljellä runsaasti erilaisia hyviä tulevaisuuden mahdollisuuksia." Tuo asenne vahvistaa ihmisen itsetuntoa hyvällä terveellä tavalla ja siinä toteutuu myös Kehoälyn ja Terveysmeditaation ajattelu, psykologia ja filosofia.

Tapio Sippoin on opettanut työhyvinvointiin ja terveyteen liittyviä asioita yli 30 vuotta, ohjannut ja opettanut työhyvinvointia yrityksille ja ollut opettajana 23 aikuisopistossa. Näitä aikuisopistoja ovat mm. Ahjolan kansalaisopisto, Espoon työväenopisto, Helsingin aikuisopisto, Helsingin työväenopisto, Hiiden opisto, Kalliolan kansalaisopisto, Karkkilan työväenopisto, Keravan kansalaisopisto, Mustasaaren aikuisopisto, Raaseporin kansalaisopisto, Suolahden työväenopisto, Tampereen työväenopisto, Toimelan vapaaopisto, Valamon luostarin opisto, Vantaan aikuisopisto, Via-Akatemia, Viittakiven opisto, Viitasaaren kansalaisopisto, sekä Ylöjärven työväenopisto.

Akateemiselta koulutukseltaan ekonomi Tapio Sippoin on kauppatieteiden maisteri (KTM) ja pedagogi, kaupallisten aineiden opettaja, työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden asiantuntija, sekä Helsingin yliopiston uskontotieteen ja teologian yo.

Kehoälyn terveysmenetelmää kehitetään edelleen jatkuvasti. Tätä kuvaa myös eräs Kehoälyn prinsiipeistä, eli Creatio Aeterna. (Jatkuvan kehittämisen periaate). Käytännössä kaikki pätevät henkilöt, jotka luvallisesti opettavat Terveysmeditaatiota ja Kehoälyä ovat saaneet koulutuksen siihen Tapio Sippoinilta. Kaikilla Kehoälyä ja Terveysmeditaatiota opettavilla on myös voimassa oleva kirjallinen lisenssi, joka oikeuttaa heitä pitämään Kehoälyn ja Terveysmeditaation harjoituksia ja kursseja. 

Yhteyttä Tapio Sippoiniin voit halutessasi ottaa puhelimella 050 5328 528 tai sähköpostilla, etunimi.sukunimi@gmail.com (tapio.sippoin). Tarkempi kuvaus Tapion taustasta löytyy täältä.




Tapio Yunnanissa 1997
 


Karnakin temppelin tonttu
 

Maisteri Sippoin


Presidentinlinnan "Lady Lex" ja Tapio



Tapion Front Lever