perjantai 9. joulukuuta 2016

Body IQ™ eli Kehoälyn hermoston vahvistamisen ja syvävenyttelyn peruskurssi, 14.-15.1.2017 la-suVantaan aikuisopisto järjestää keväällä 2017 neljä Kehoälyn peruskurssia, joissa kaikissa on uniikki sisältö. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmonetin kautta, tässä linkki. Lisäksi Tapio Sippoin opettaa keväällä Vantaan aikuisopistolla Terveysmeditaation peruskurssin, Sippoin meridiaanihieronnan peruskurssin ja akupainanta peruskurssin.


14.-15.1.2017 la-su pidetään Body IQ™ eli Kehoälyn hermoston vahvistamisen ja syvävenyttelyn peruskurssi


Kurssin kuvaus: Löydät ja opit tiedostamaan hermostoasi ja elinvoimaasi konkreettisella ja käytännöllisellä tavalla. Opit venyttelemään nautinnollisella ja lempeällä tavalla. Harjoitukset vahvistavat hermostoa, poistavat jännityksiä kehosta, avaavat lihaksia, vahvistavat sisäelinten toimintaa ja lisäävät elämäniloa. Kehoälyn harjoittelulla on hyvin laajat terveysvaikutukset.

Kurssilla opetetaan: Traditionaalisia Kehoälyn harjoituksia, Hermoston tasapainotus -liikesarja (NSB Form), Kehoälyn syvävenyttelyä, Elävöittävä liikesarja ja Kehoälyn syvärentoutusta.

Hinta: 38 euroa.

Opettaja: Tapio Sippoin 

Kurssille mukaan: Muistiinpanovälineet, makuualusta, vesipullo, pieni tyyny, lämpimät sisäliikuntavaatteet, villasukat ja ohutpohjaiset voimistelutossut tms.

Oppikirjana Tapio Sippoin: Kehoälyn salaisuudet – kehoetiikan ja Kehoälyn käsikirja, 2. painos. (2016). ISBN 978-952-67972-6-7. Kirjaa voit ostaa kurssilla opettajalta 30 euron hintaan tai voit tilata sen ennakkoon täältä.

Kurssi sopii kaikille aikuisille, paitsi vakavasti sairaille ja raskaana oleville.

Ilmoittautuminen: Ilmonet.fi


 

Keväällä 2017 pidetään myös:

FreeFlow™ peruskurssi eli Kehoälyn bioenergiaharjoittelun ja meridiaanivenyttelyn peruskurssi, 28.-29.1.2017 la-su

Meridiaanihieronta ja Kehoälyn itsehoidon peruskurssi, 11.-12.3.2017 la-su